Onderhoud, Coaten, spuiten en vervangen van wanden of (alu)vloer met prijzen!

GPTrailers.nl Bij ons kunt u terecht voor professionele reparatie, onderhoud, spuiten en keuring, wij zijn inmiddels gespecialiseerd in het vervangen van wanden/ vloeren en het spuiten of coaten van polyester of houten paardentrailers . Maar ook verkoop van nieuwe en gebruikte paardentrailers en aanhangwagens.

Regelmatige controle en onderhoud aan uw trailer zoals wielophanging, banden, remmen, en verlichting zijn van groot belang voor een veilig weggebruik. Wij adviseren Preventief onderhoud dit werkt kostenbesparend en zal de levensduur van uw trailer of aanhangwagen zeker verlengen. Onze deskundige monteur heeft al jaren ervaring met onderhoud aan alle soorten aanhangwagens en trailers.

(zie ook indicatie prijzen voor het spuiten, vervangen (alu) vloer of wanden voor een 1.5 paards paardentrailer onderaan deze pagina)

Hoewel een (auto) APK-keuring niet verplicht is voor aanhangwagens of paardentrailers, wordt bij elke beurt een keuringsrapport uitgereikt met keuring stikker, waarbij middels een checklist alle door Rijksdienst voor Wegverkeer gestelde eisen gecontroleerd worden.

Wij hebben zeer moderne banden machines staan in onze werkplaats en als een van de weinige kunnen wij uw paardentrailer voorzien van nieuwe of gebruikt banden balanceren voor een rustige wegligging in het belang van uw paard.

Ook worden vaak in onze eigen werkplaats individuele (constructie) aanpassingen en reparaties verricht aan aanhangwagens of paardentrailers. Denk hierbij aan het veranderen van een frame of het plaatsen van een nieuwe opbouw met vloer, monteren van een elektrische lier op aangepaste steun, het aanbrengen van extra binnen of buiten verlichting.

KEURING AAN, PAARDENTRAILERS, AANHANGWAGENS EN CARAVANS.

Onze eigen gediplomeerd monteur voert keuringen en onderhoud uit aan alle merken aanhangwagens, paardentrailers en caravans. Vanzelfsprekend ook aan merken welke niet in ons eigen leveringsgamma zitten.

Voor caravans voeren wij indien gewenst een volledige caravan-keuring uit. Hierbij wordt ook de complete gas- en electra-installatie gecontroleerd (o.a. gasdrukregelaar, gasleidingen, aarding 230V, etc.).

Bij de keuring worden de bestaande wettelijke eisen als norm gehanteerd.

Als na de keuring blijkt dat alles in orde is, of als eventuele gebreken zijn verholpen, wordt de aanhangwagen of caravan voorzien van een speciale sticker. Hèt bewijs voor zowel u als voor politie en andere autoriteiten dat het met de veiligheid voor een jaar lang goed zit.

Prijsindicatie voor professioneel onderhoud zoalsspuiten, onderhoud en vervangen vloer of wand in paardentrailer:

Verweerde polyester paardentrailer behandelen met polyester activator, glans en kleur komt terug en is blijvend.

Hele trailer behandelen incl. kap €950,- losse delen op aanvraag. 

Spuiten / Coaten met 2componenten lak met prijzen

Spuiten/coaten 2k lak van 1.5 paards trailer €2050,- (wanden, kap en eventueel achterklep) (kleur naar wens)(3 lagen systeem)

Roestige bouten en moeren vervangen die in de wanden zitten vervangen, prijs op aanvraag.

Spatborden (polyester) mee in kleur € 190,-

1 laag spuitplamuur voor slechte en beschadigde ondergrond €350,- (dit is nodig als er veel "sterren" of beschadiginen in uw trailer zitten)

Stikkers verwijderen € 50,-

Onderhoud met prijzen

Onderhoud/ smeren met keuringsrapport prijs € 150,- (excl. materiaal wat vervangen moet worden)

Nieuwe banden voor uw trailer (580KG) prijs v.a.  €   78,- ps incl montage en balanceren. (prijs is afhankelijk van het laadvermogen van uw trailer)

Houten wand vervangen (Berken WBP met PPL coating)  in uw 1.5 paards paardentrailer prijs v.a. € 1100,- (prijs is afhankelijk van de grote van uw trailer)

Rondom nieuwe (Berken WBP met PPL coating) houten wanden incl. 1 deur voor 1.5 paards trailer v.a. € 2290,- (prijs is afhankelijk van de grote van uw trailer)

Nieuwe 21mm dikke houten vloer in uw 1.5 paards paardentrailer prijs v.a. € 1250,- (prijs is afhankelijk van de grote van uw trailer)

Nieuwe 21mm dikke aluminium vloer in uw 1.5 paards paardentrailer prijs v.a. € 1950,- (prijs is afhankelijk van de grote van uw trailer)

Nieuwe rubbermat op de vloer incl. montage en afkitten prijs v.a € 515,- (prijs is afhankelijk van de grote van uw trailer)

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn excl. 21% Btw.

Service