Over ons

Goedkope paardentrailers (GPTrailers) Bij ons kunt u terecht voor reparatie, onderhoud en verkoop van nieuwe en gebruikte paardentrailers en aanhangwagens.

Paardentrailers en aanhangwagens nieuw en gebruikt worden op veel plaatsen aangeboden, de ene aanbieding lijkt vaak nog mooier dan de andere. Internet is handig bij het zoeken naar de juiste Paardentrailer die u wenst te kopen, maar waarom moet u dan toch bij GPTrailers zijn?

Wij nemen aan dat u op zoek bent naar kwaliteit, service en bovenal betrouwbaarheid, en dat is nu juist waar wij garant voor staan!!

We nemen de tijd om u te informeren en samen met u te kijken welke trailer het beste bij u past en bovenal aan al uw wensen voldoet. 

Wees welkom in ons bedrijf om onder het genot van een kopje koffie uw wensen kenbaar te maken, wij hebben een breed netwerk en kunnen u bijna altijd helpen of adviceren.

Ook nadat u een trailer bij ons gekocht heeft, kunt u ten alle tijden op ons rekenen!

Ook voor onderhoud, keuringen en/of service werkzaamheden kunt u in onze werkplaats terecht, daar lopen onze werknemers die met enthousiasme, vriendelijkheid en bovenal vakkundig voor u klaar zullen staan. Ons bedrijf is een erkend aanhangwagenbedrijf wat voor u als voordeel heeft dat u vanzelfsprekend garantie heeft op de verrichte werkzaamheden.

 

Wandel gerust eens binnen en oordeel zelf, waarom u bij ons moet zijn!

 

GPTrailers voor veilig vervoer van uw paarden!

GPTrailers is een onderdeel van Paardenpension StallingFraneker.

Service