Service

GPTrailers / Goedkope paardentrailers voor service, onderhoud en verkoop

Reparatie & Onderhoud:

Nieuwe aluminium/houten vloer in uw paardentrailer/aanhangwagen of ander onderhoudwerkzaamheden, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij snappen dat u uw aanhanger niet kunt missen, daarom proberen wij u altijd zo snel mogelijk te helpen. Natuurlijk ook bij jaarlijks onderhoud!

Overspuiten & Schilderen:

Is uw paardentrailer verweerd of mat geworden? wij kunnen voor een zeer lage prijs uw trailer voorzien van een nieuwe 2 componenten lak laag.

bekijk de vele voorbeelden van afgeronde projecten op onze facebookpagina of op de nieuws pagina van deze website www.gptrailers.nl

Kom eens langs:

GPTrailers is gevestigd op de Arkens 4 te Franeker, centraal gelegen tussen Harlingen en Leeuwarden in Friesland. Uw paardentrailer is bij ons in betrouwbare handen. Van verkoop tot onderhoud, van reparatie tot een keuring, alles hebben wij onder één dak. Waarmee kunnen wij u helpen?

Verkoop:

Een model niet op voorraad in onze showroom? Geen probleem! Door onze goede band met producenten kunnen wij zéér snel leveren!Het leasen van een aanhangwagen of paardentrailer is ook mogelijk.

Lease van paardentrailers:

GPTrailers is voor de lease gaan samenwerken met DTC. DTC Lease helpt u graag verder met de financiering van uw paardentrailer.

Als bank- en merkonafhankelijke partner zoeken zij de oplossing die het beste bij u past. Voor alle paardentrailers bieden zij een scherp leasevoorstel.
Het leasen van een paardentrailer kan worden geregeld in drie simpele stappen:
1 Vraag online via de website van DTC, via de mail (info@dtc-lease.nl), of telefonisch (030-6868750) een lease offerte aan voor het door u gewenste bedrag/product.
2 DTC Lease beoordeeld vervolgens uw aanvraag.
3 Indien akkoord, zal het leasen van het door u aangevraagde product starten.

Neem voor meer informatie over het leasen van een paardentrailer vrijblijvend contact met DTC op.
Adresgegevens:
DTC-Lease
Postbus 112
3400 AC IJsselstein
Tel: 030 - 686 87 50
Fax: 030 - 686 87 55
E-mail: info@dtc-lease.nl

Onderdelen:

Op zoek naar een passende uitbreiding van uw aanhanger? Of bent u geholpen met een vervangend onderdeel? Laat het ons dan weten!

 

GPTrailers facebook