Service

GPTrailers / Goedkope paardentrailers voor service, onderhoud en verkoop

Reparatie & Onderhoud:

Nieuwe aluminium/houten vloer in uw paardentrailer/aanhangwagen of ander onderhoudwerkzaamheden, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij snappen dat u uw aanhanger niet kunt missen, daarom proberen wij u altijd zo snel mogelijk te helpen. Natuurlijk ook bij jaarlijks onderhoud!

Verweerde polyester paardentrailer behandelen met polyester activator.

Uw verweerde polyester paardentrailer kunnen wij weer als nieuw maken met dit systeem, de eigen kleur en glans word weer als nieuw en is blijvend! 

Overspuiten & Schilderen:

Is uw paardentrailer verweerd of mat geworden met veel sterren? wij kunnen voor een zeer lage prijs uw trailer voorzien van een nieuwe 2 componenten lak laag.

bekijk de vele voorbeelden van afgeronde projecten op onze facebookpagina of op de nieuws pagina van deze website www.gptrailers.nl

Kom eens langs:

GPTrailers is gevestigd op de Arkens 4 te Franeker, centraal gelegen tussen Harlingen en Leeuwarden in Friesland. Uw paardentrailer is bij ons in betrouwbare handen. Van verkoop tot onderhoud, van reparatie tot een keuring, alles hebben wij onder één dak. Waarmee kunnen wij u helpen?

Verkoop:

Een model niet op voorraad in onze showroom? Geen probleem! Door onze goede band met producenten kunnen wij zéér snel leveren!Het leasen van een aanhangwagen of paardentrailer is ook mogelijk.

Onderdelen:

Op zoek naar een passende uitbreiding van uw aanhanger? Of bent u geholpen met een vervangend onderdeel? Laat het ons dan weten!

 

GPTrailers facebook